Kysymyksiä?

UKK auttaa

Päivitämme usein kysyttyjen kysymysten listaa jatkuvasti!

Miten pitkään materiaalit ovat käytössäni?

Verkkokurssi on käytössäsi vuoden (365 päivää) ostopäivästä, ellet jatka niiden tilausjaksoa. Yksittäiset muut myynnissä olevat tuotteet ovat käytössäsi heti oston jälkeen niin pitkään kuin haluat. Tulevaisuudessa tulet löytämään materiaalit lisäksi videomuodossa!

Kuinka kirjaudun kurssille?

Tunnukset luodaan materiaalia ostettaessa. Olet ostosi jälkeen saanut sähköpostia, josta löydät tarkemmat kirjautumisohjeet ensimmäistä kertaa varten. Jatkossa voit kirjautua ”Oma tili”-kohdan kautta yläpalkin navigaatiosta.

Miten varmistan, että materiaalit ovat ajan tasalla?

Verkkokurssi päivittyy vähintään kerran kuussa mm. uusien case-esimerkkien sekä alan uutisten osalta. Verkkokurssin ostajana saat aika-ajoin koonnin, josta näet mitkä osat kurssista ovat päivittyneet.

Mitä tarkoittaa ”Somelaw:n vahvistama”?

Somelaw:n vahvistama tarkoittaa, että sillä merkityt materiaalit tai materiaalin osat on vahvistettu ja hyväksytetty sosiaaliseen mediaan ja vaikuttajamarkkinointiin erikoistuneen lakitoimiston, Somelaw:n avulla.

Haluatko kuulla lisää?

Vaikuttajamarkkinointi yrityksille -verkkovalmennus lanseerataan pikapuoliin!

Mikäli haluat olla ensimmäisenä kuulemassa kun valmennus ja sitä tukeva Facebook-ryhmä avautuvat, kerro se minulle jättämällä yhteystietosi minulle.

Ennakkotiedotelistalle ilmoittautuminen ei sido sinua ostamaan verkkovalmennusta. Ennakkolaisiin liittyessäsi saat silti erikoistarjouksen sen ostoa varten hiukan ennen sen lanseerausta!

Kurssi on toteutettu yhteistyössä on Voulio.fi:n kanssa.

Työsähköposti:

Etsitkö asiakaspalvelua?

Jos olet jo ostanut tuotteen ja/tai palvelun etkä löydä vastausta tältä sivulta, olethan yhteydessä [email protected]